Pravila sodelovanja | Otrok otroku

4. dobrodelni Skazin tek

OTROK OTROKU

Pravila sodelovanja

Na Skazinem dobrodelnem teku Otrok otroku lahko sodelujejo otroci, stari od 1 meseca do vključno 14 let. Otroci se sami me morejo prijaviti na tek, prijaviti jih morajo odrasle osebe, stare 18 let in več (v nadaljevanju prijavitelj). Z oddajo spletne prijave prijavitelj potrjuje, da so podatki, ki jih je zapisal v prijavnici resnični, da se strinja s pogoji izvedbe prireditve in razpisnimi pogoji teka. Izjavlja, da je njegov otrok/varovanec zdrav, vsestransko pripravljen za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan. Prijavitelj bo upošteval vsa navodila organizatorja. Odgovornost za otroka, ki bo sodeloval na dobrodelni prireditvi Skazin tek Otrok otroku, prevzema njegov prijavitelj. Prijavitelj potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo otroka na prireditvi in zato v zvezi z organizatorjem ne bo uveljavljal kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Prijavitelj soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo fotografije, posnetke in izjave otroka, ki bodo sodeloval pri teku, v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval kakršno koli povračilo.

Organizator bo osebne podatke prijaviteljev in prijavljenih otrok uporabljal in shranjeval skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07). Prijavitelj z udeležbo otroka na teku dovoljuje, da organizator njegove navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave, pošiljanja ponudb, reklamnega gradiva in vabil na podobne dogodke. Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve prijavitelja. Prijavitelju in otrokom pripadajo vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (Uradni list RS, št. 98/04, 114/06, 126/07, 86/09, 78/11 in 38/14).

Vaša prijava je uspešna, ko za vsakega prijavljenega otroka plačate štartnino/donacijo, v višini 5 €

Da si boste pravočasno zagotovili štartno številko, vas prosimo za nakazilo delfinčkom na TRR : SI56 0317 6100 0415 867.

V kolikor boste vaše otroke s teka odjavili, se donacija, ki jo bodo prejeli otroci z avtizmom ne vrača. V primeru odpovedi dogodka Tek otrok otroku, zaradi višjih sil ali slabega vremena, se donacija ne vrača in se upošteva na naslednjem dogodku, ki sledi. 

Prijava

Otrok (tekmovalec)
Odgovorna oseba

Prijavo na tek izpolni odgovorna polnoletna oseba. Prijaviti je mogoče poljubno število otrok (1, 2 ali več). Prijavnina, ki je direktna donacija za vsakega otroka znaša 5 EUR. Plačate jo po predračunu, ki ga prejmete na mail naslov. Letos bomo celoten izkupiček namenili otrokom z avtizmom iz Centra za pomoč otrokom in staršem iz Žalca.

Od prejemanja e-sporočil se lahko kadarkoli odjavite, in sicer tako, da v e-sporočilu kliknete na povezavo Odjava.
* Polja označena z zvezdico (*) so obvezna

Za prijavo večjih skupin nas
kontaktirajte na otrokotroku@skaza.si
ZA SODELOVANJE MED OTROKI

Tek Otrok otroku s ponosom omogočamo

SAZAS
Slovenske železnice
Grem z vlakom
MIniCity
športna zveza velenje švz
gorenje gostinstvo
radio 1
petre
mzpm velenje
studio moderna
knoppers
office&more
bags & more
psc praprotnik
peruš ribogojnica
nova zaščita
mep europe
leemeta
kovinocrom
jungheinrich
extralux
binova
embalaža maribor
lesarstvo meža
ece
ultra polymers
tera
Dpd
roplast
zaščita lukač
Rimske terme
Radenska
Pritt
Elektro Jezernik
Chai
biroservis aleš žolnir
sij zip center
zala
prva osebna zavarovalnica
Jub
Amicus
Terme Laško
butanplin
medex
mpt
moplas
lakara
mediaspeed
zdravstvenidom
mdance
ak velenje
mitol
paloma
rdeca zoga
robos
label profi
edit
kartem
metaloprema
eurobox
telekom
proteini
skb
mo velenje
maticamaribor
modrival
občina sostanj
fist
tobos
minitec
marsh
lucifer
mladinska knjiga
dm
funforyou
em tehnologije