Pravila sodelovanja | Otrok otroku

4. dobrodelni Skazin tek

OTROK OTROKU

7. septembra na Mestnem stadionu Velenje

Pravila sodelovanja

Na Skazinem dobrodelnem teku Otrok otroku lahko sodelujejo otroci, stari od 1 meseca do vključno 14 let. Otroci se sami me morejo prijaviti na tek, prijaviti jih morajo odrasle osebe, stare 18 let in več (v nadaljevanju prijavitelj). Z oddajo spletne prijave prijavitelj potrjuje, da so podatki, ki jih je zapisal v prijavnici resnični, da se strinja s pogoji izvedbe prireditve in razpisnimi pogoji teka. Izjavlja, da je njegov otrok/varovanec zdrav, vsestransko pripravljen za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan. Prijavitelj bo upošteval vsa navodila organizatorja. Odgovornost za otroka, ki bo sodeloval na dobrodelni prireditvi Skazin tek Otrok otroku, prevzema njegov prijavitelj. Prijavitelj potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo otroka na prireditvi in zato v zvezi z organizatorjem ne bo uveljavljal kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Prijavitelj soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo fotografije, posnetke in izjave otroka, ki bodo sodeloval pri teku, v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval kakršno koli povračilo.

Organizator bo osebne podatke prijaviteljev in prijavljenih otrok uporabljal in shranjeval skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07). Prijavitelj z udeležbo otroka na teku dovoljuje, da organizator njegove navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave, pošiljanja ponudb, reklamnega gradiva in vabil na podobne dogodke. Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve prijavitelja. Prijavitelju in otrokom pripadajo vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (Uradni list RS, št. 98/04, 114/06, 126/07, 86/09, 78/11 in 38/14).

Vaša prijava je uspešna, ko za vsakega prijavljenega otroka plačate štartnino/donacijo, v višini 5 €

Da si boste pravočasno zagotovili štartno številko, vas prosimo za nakazilo delfinčkom na TRR : SI56 0317 6100 0415 867.

V kolikor boste vaše otroke s teka odjavili, se donacija, ki jo bodo prejeli otroci z avtizmom ne vrača. V primeru odpovedi dogodka Tek otrok otroku, zaradi višjih sil ali slabega vremena, se donacija ne vrača in se upošteva na naslednjem dogodku, ki sledi. 

Prijava

Otrok (tekmovalec)
Odgovorna oseba

Prijavo na tek izpolni odgovorna polnoletna oseba. Prijaviti je mogoče poljubno število otrok (1, 2 ali več). Prijavnina, ki je direktna donacija za vsakega otroka znaša 5 EUR. Plačate jo po predračunu, ki ga prejmete na mail naslov. Letos bomo celoten izkupiček namenili otrokom z avtizmom iz Centra za pomoč otrokom in staršem iz Žalca.

Od prejemanja e-sporočil se lahko kadarkoli odjavite, in sicer tako, da v e-sporočilu kliknete na povezavo Odjava.
* Polja označena z zvezdico (*) so obvezna

Za prijavo večjih skupin nas
kontaktirajte na otrokotroku@skaza.si
ZA SODELOVANJE MED OTROKI

Tek Otrok otroku s ponosom omogočamo

Billet
zpms
binova
mediaspeed
zdravstvenidom
mdance
ak velenje
julijana
ssm
mitol
paloma
manner
armat
rdeca zoga
postonjksa jama
robos
orodjarna
eventus
marshdoo
label profi
edit
napihljivazabava
petre
kartem
metaloprema
roplast
eurobox
pekarnavodocnik
podravka
žito2
žito
turna
telekom
sumi
smartydoo
revijazmajcek
zavodpulmu
proteini
skb
mojagalerija
magic baloni
szvelenje
mo velenje
sijzip
dmg
maticamaribor
jungernich
modrival
biestfield
ovbčina sostanj
ultrapolymers
fist
tobos
minitec
marsh
romana
lucifer
unique
mladiska knjiga
medisus
lidl
dm
gorenjegostinstvo
gorenjevarovanje
funforyou
em tehnologije
bql
Atlantic